duminică, 20 noiembrie 2016

Creactiile victoriene, in prag de Sarbatoare!

Povestea mea continua...
La aproape sase ani de cand am devenit mama, in rezumat, ea arata asa:

"Indragostita IREMEDIABIL de Viata.Determinata de Misiunea de a impartasi, de a sprijini si de a facilita accesul la cunoasterea Universala, adica regasirea potentialului primordial pe care fiecare il avem in noi, sunt, de cand ma stiu, in slujba oamenilor, indiferent de cum s-au numit titulaturile locurilor mele de munca si indiferent de spatiile in care am activat ori, pur si simplu, trait!

Fidela Craiovei natale in care mi-am petrecut primii 24 de ani din viata, iubind scoala, apoi mediul corporatist din capitala, am inflorit cand m-am regasit in meseria de mama, acum 6 ani. Si ma pregatesc sa devin din nou mama! :)


In prezent cresc practicand Life Coaching, sunt sprijin pentru cei care aleg vindecarea prin Terapii complementare si ofer suport prin Cursuri prenatale Consiliere in alaptare, nutritie si ingrijire bebe viitorilor si tinerilor parinti. Consider ca fiecare experienta de viata a avut rolul ei pentru etapa in care ma aflu: sa impartasec oamenilor din prea-plinul meu.


Dupa nasterea primului copil, Victoria, transformarea interioara a capatat valente noi cu o viteza ce a culminat in perioada in care am fost client de Life Coaching: “M-am lăsat purtată prin labirintul propriei existențe si am schimbat cam tot ce stiam despre viață si Univers: principii, legi fizice, paradigme, tipare, viziuni, sensuri etc. A fost un poces dur, intens si tintit, ce privea sensul vietii si gasirea linistii interioare. Am înțeles ca Sursa sunt chiar Eu si că ce este Sus este si Jos, ce este la Interior este si la Exterior. Am invatat asumarea, compasiunea, responsabilitatea si invat Iubirea. Fiecare episod de viata m-a definit, conturat si structurat, pornind de la pregatirea academica in contabilitate, finante-banci, urmand-o pe cea in relatii publice si comunicare. Iar invatarea nu s-a incheiat si nu se va incheia niciodata - sunt studentul etern si foarte curioasa!


Explorarea “spirituala” a mers in paralel cu dezvoltarea personala si a inceput prin lecturi, auditii si vizionari plecand de la Memoria apei a lui Masaru Emoto, legea rezonantei, a atractiei, fizica cuantica, biologia credintei a lui Lipton, gnosticismul, energetica viului, tainele sacre ale feminitatii, practica fotocitirii, cursuri de public speaking. Am experimentat pe pielea mea cam tot ce citeam, ca fire curioasa si dornica de intelegere profunda si calatorie interioara. Am fost client de constelatii sistemice de familie, hipnoza regresiva, terapie cranio sacrala, terapie florala Bach, psihoterapie. Homeopatia ramas zona mea constanta de interes, fiind client fidel de 5 ani, inlocuind explorarea alopata cu medicina preventiva pentru mine si familia mea extinsa la prieteni, cunostiinte etc.


De-a lungul timpului, am urmat cursuri diverse, am participat la evenimenteprezentariprograme care m-au ajutat sa ma descopar si sa inteleg cate am de oferit. 


Cele mai "inedite" cursuri ale mele au patruns si zona mistica. Astfel, am urmat: “New Paradigm MDT 13D” din cadrul “The School of Esoteric Sciences” autorizat de John Armitage, “Telepatie", cu Maestrul Serghei Danisin.


Schimbarea mea de directie s-a produs cand am renuntat la corporatie, in cautarea “menirii”. Calatoria a inceput prin pregatirea ca si Consultant in alaptare si Diversificare bebe, la Fundatia Crucea Alba, urmata de cursurile de Educator Perinatal, din cadrul aceleiasi Fundatii, sub egida SAMAS Romania (Asociatia Sanatate pentru Mame si Sugari).


Placerea mea suprema ramane in zona de Life Coaching, un instrument spectaculos de crestere personala! M-am bucurat de autocunoastere prin invatand sa devin coach, fiind client timp de doi ani. Apoi am urmat cursurile de formare ale Noble Manhattan Coaching in Romania, intentionand sa continui cu zona de Business si cu certificarea profesionala.

M-am indragostit de notiunea de HOLISTIC, invatand in cadrul ANATECOR Romania, absolvind “Nutritie holistica" si “Terapeut in terapii complementare” si “Cristaloterapia” si punand in practica teoria, intr-un joc zilnic fascinant.

Practic Theta healing, abolvind cursul de baza si pe ce de avansati, am primit initieri, gr I si II in Reiki si alte practici energetice, prin programe precum “Managmentul stresului prin tehnici vibrationale”, “Tehnica radianta gradele I si II. Consider, ca prin har divin, simpla noastra prezenta poate vindeca alti oameni. Totul tine de gradul de constiinta si de deschidere.
Practic introspectia, meditatia si imi place Yoga, ca si acte de prezenta la propria viata.

Imi place sa insotesc oamenii pe drumul transformational al propriei fiinte si ofer cunoasterea mea vazuta si nevazuta celor mai deschisi, curajosi si dornici sa se bucure de propria viata!


Consider ca unicul Maestru e in noi si acesta este un Ghid de inalta elevare, vesnic disponibil si sublim…

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu