luni, 28 ianuarie 2013

M-am Re-inventat

Zic "Buna dimineata!":
- mie
- zapezii
- sotului
- celui mai bun antrenor: Victoria
- tatalui
- mamei in gand
- viselor mele, repetandu-le ca si astazi este loc de miracole...

Scriu fetei mele un nou articol doar ca sa sparg gheata, legata de Blogul pentru ea...

Din capitolul: "M-am Re-inventat!"...
Cu doua zile lucratoare inainte de a reveni din spectaculosul meu concediul de maternitate, am facut pace cu mine si am decis sa urmez ceea ce Sufletul cerea de multa vreme: Schimbarea!!! (frumos FILM am vazut AICI).
Libertatea de a gandi, trai, infaptui; 

Curajul de a darui neconditionat; 
Admiratia pentru "meseria" de mama;
Revelatiile neconteninte de dupa Nasterea Victoriei... 
...toate mi-au fost insuflate in ultimii doi ani si ceva intr-un mod incet, ar categoric. Mai 2012 a adus ruperea de ritm, intr-un mod spectaculos, de catre persoane deosebite, prin evenimente de exceptie!
Si am facut... Lumina!


Parca incepusem sa jonglez cu Universul meu, din ce in ce mai multe clipe uimitoare traiam! Senzatiile erau de desprindere de trecut, eliberare, bucurie si topaiala continua, aparent fara cauza, dar cu mare efect in interiorul meu!

Un nou inceput:

Punctul culminant a fost seara lui 27 noiembrie 2012 cand s-a produs ancorarea in Noua mea Realitate. Cea a lui: "pot/stiu/voi reusi sa fac si altceva"! Mai aveam o zi si incheiam un Curs pentru a deveni, aparent pe nepusa masa, Consultant in alaptare - in formare, la Fundatia Crucea Alba (http://www.cruceaalba.ro/index.php/servicii), curs sustinut de catre un om de exceptie care ne-a transmis: informatii, relaxare si un impuls decisiv plasat, la momentul potrivit. Sufletul meu parca se zbatea intr-un mod real intre viata-moarte, pentru a-si gasi Calea! S-a produs declick-ul si mintea mea a evadat din colivia in care statuse, speriata si neincrezatoare in Puterea sa, ceva mai mult, de mult prea multi ani, ca sa zic asa! :) Decizia in doi (eu si Ionut) a avut si ea un Happy end! Joi, 29 noiembrie, ora 17.00, cu o ora lucratoare inainte de week-end, imi anuntam colegul de la Resurse Umane despre dorinta mea. Luni, 3 Decembrie urma Marea revenire la Marea multinationala ce mi-a conturat mai mult de 10 ani minunati!

Se produsese: Desprinderea!
Senzatia a fost de o descatusare reala de forte, de avant nebunesc, de bucurie ce tresalta prin toti porii umilei mele fiinte, trairi extraordinare pentru un: URA, AM REUSIT! Caci, in sinea mea, asteptam de ceva vreme sa Evadez! 
Reveneam la esenta mea, libera sa imi traiesc viata asa cum simplu: am visat mereu! Nicio temere, nicio adiere de insucces, nicio parere de rau sau privire in urma nu am simtit in acele zile si nici in zilele de pana acum nu a mai aparut Umbra.


Deci, sa imi fie intr-un ceas bun!

Si la cat mai multe gravidute si mamici consiliate pentru:
-  o experienta miraculoasa a sarcinii, 
- o realitate revelatoare a unei nasteri blande si usoare,
- un proces natural de alaptare si ingrijire bebelus,
- o diversificare in joaca a unui copil fericit!

In paralel, imi folosesc talentul nativ de a scrie, tinand la curent cititorii cu tot ce apreciez potrivit, de pe paginile de promovare a unei firme de Organizare evenimente dragi mie: TrendEvents-ul Irinei (detalii AICI), Nasa Victoriei.


In Inchiderea Galei de astazi, mai adaug doar
Multumirile:
Multumesc colegelor de la Fundatia Crucea Alba pentru cursul spectaculos de "consultant in alaptare"! Claudia este un trainer extraodinar! 

Multumesc Letitia, mamica ce m-a impins catre acest curs!
Multumesc Cristela pentru orientarea data in ultimul an si pentru ca m-ai calauzit cu blandete!
Multumesc Roxana pentru daruirea din Cursul Transformational Mamicesc pe care il parcug din toamna lui 2012, alaturi de o echipa de mamici de exceptie!

Multumesc, Irina, Nasa fiicei mele, ca imi incurajezi creatia!
  ...si sotului meu, Ionut, care mi-a acordat incredere in ceea ce sunt!

Detasat ii multumesc celui mai talentat si inspirational Coach pe care l-am avut ever: Victoria Ioana!
Doamne-Doamne isi are si El locul Sau special...


In sfarsit, m-am Re-inventat!...  




8 comentarii:

  1. mi-am imaginat deja cum o va inspira acest articol pe Victoria Ioana,cand o sa dea peste el atunci cand va fi in "impas":) a fost ca o pagina dintr-o carte...Cami

    RăspundețiȘtergere
  2. Mami de Victoria, avem o singura viata. In cei aproape 20 de ani de "corporatism" am intalnit multi oameni care isi irosesc zilele, anii in cariere diametral opuse cu cine sunt ei ca fiinte spirituale. Go out and deliver your gift to the world!

    RăspundețiȘtergere
  3. Mami de Victoria sa fie intr-un ceas bun!!!
    Ma bucur enorm ca ti-ai descoperit drumul, ca ai avut curaj "sa te uiti" la vechiul drum si sa schimbi directia! Felicitari!!!
    Victoria ai o mamica super curajoasa si plina de incredere, cu multe talente extraordinare :)

    Acum am ocazia sa-ti spun si eu: Multumesc Mami de Victoria ! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Felicitari! ma bucur mult pentru tine! si poate citindu-ti reinventarea, si alte mamici vor capata curaul necesar pt o schimbare! Ma bucur sincer ca te cunosc! Astept momentul acela cand ne vom vedea si live, cu prichindeii! Va pupam! Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
  5. De mult doreai schimbarea, iata ca s-a produs exact cand trebuia. Mult succes! :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumesc, dragele mele mamici, pe care v-am cunoscut acum, sau pe care va stiu de mult, mult timp!

    RăspundețiȘtergere
  7. Bravo! iti port o deosebita stima draga mamica!:) mult succes si sa te inalti din ce in ce mai mult pe culmile neprevazutului frumos! Ma bucur tare mult pt tine, pt voi! :) te pup si sper sa-ti urmez exemplul intr-o zi. Cu drag, Simo

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Simo, pentru gandurile bune si cuvintele frumos mestesugite!

      Desigur ca te astept cu rabdare in lumea noastra exemplara!
      Si simt ca nu este chiar deloc departe.... :)

      Ștergere